icon-arrow-right
HomeOver ons

Wie zijn wij?

Romers Grondverzet is een gedreven grond-, weg- en waterbouwbedrijf gevestigd in Zwijndrecht.

Romers Grondverzet komt voort uit het voormalige Aannemingsbedrijf Romers Brielle.

 

Het aannemen van specialistisch grondverzet zoals het ontgraven van zowel droge als natte bouwkuipen en natuurtechnisch grondverzet is ons vak. Bij Romers grondverzet staan service, kwaliteit en vakmanschap centraal.

Romers

Wat doen wij?

Wij realiseren zeer uiteenlopende projecten variërend van grootschalige infrastructurele werken tot de aanleg c.q. inrichting van omvangrijke natuur- en/ of recreatiegebieden. Iedere opdracht, eenvoudig of complex, is bij ons in goede handen.

 

Wij bieden een compleet pakket van diensten, van grondwerk zowel droog als nat, sloopwerk, straatwerk, rioolwerk tot onderwaterbeton.

Wat is onze toegevoegde waarde?

Onze toegevoegde waarde is gelegen in de combinatie van vakmanschap, kwaliteit, service en duidelijkheid. Wij denken mee met onze opdrachtgever en gaan net een stap verder in het optimaliseren van de uitvoering en coördinatie van een project. 

 

Daarnaast nemen wij onze klant het gehele traject uit handen, van vergunning tot nazorg.

Wat is ons werkgebied?

Veelal werken wij als (onder)aannemer in de regio's Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht, Brabant en de kop van Limburg voor bedrijven en rijks-, provinciale- en gemeentelijke overheden.

+