icon-arrow-right
HomeOver onsVolkerWessels onderneming

VolkerWessels onderneming

Romers Grondverzet maakt deel uit van Koninklijke Volker Wessels Stevin, een internationaal breed opererend concern dat actief is in alle vormen van bouwnijverheid. Romers Grondverzet is onderdeel van KWS Infra bv.

Wij werken veelvuldig samen met zusterbedrijven uit het concern bij de verwerving en uitvoering van multidisciplinaire projecten.

Binnen de sector infrastructuur is tussen de VolkerWessels-bedrijven, die hier actief in zijn, een samenwerkingsverband opgericht onder de naam VolkerInfra.

VolkerWessels

Meer over VolkerWessels

Internationale bouwer

Het concern richt zich op het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren, beheren en exploiteren van bouwprojecten in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada.

In binnen- en buitenland is VolkerWessels betrokken bij de inrichting van de samenleving op het gebied van bouw, mobiliteit, energie- en communicatievoorzieningen.

 

De kracht van VolkerWessels

Ongeveer 15.000 collega's werken in meer dan honderd werkmaatschappijen en vestigingen in de eerder genoemde landen. De kracht van VolkerWessels: de uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines, de samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten, een goede geografische spreiding, een solide financiële positie en gemotiveerde en deskundige medewerkers.

 

Ontzorgen

De samenwerking en integratie van al haar bedrijven, dochters en deelnemingen en daarnaast de zusterbedrijven binnen het VolkerWessels concern, maken dat Romers Grondverzet in staat is haar opdrachtgevers breed en goed te bedienen en deze van begin tot eind van hun projecten te ontzorgen.

Het VolkerWessels Duurzaamheidsverslag en meer informatie over de missie, strategie en projecten van het concern zijn te vinden op de website http://www.volkerwessels.com/.

+